nedelja, 18. januar 2009

Dodatna domena za boljšo promocijo spletne strani

Ravnokar sem prejel zanimiv email in je najbolje, da kar naredim objavo v blogu: "Pišem ti, ker bi rad poleg domene peterkos.com imel še eno domeno: odvetnik-attorney-slovenia.com. Na tej domeni bi se prikazala moja ista stran, ki jo mam na peterkos.com. , ne bi pa spreminjal mejle in nič drugega, samo na tek domeni da se prikaže moja stran. S to domeno želim izboljšati iskalni rezultat za mojo stran."

Pa začnimo... To je dober začetek, ampak to, da bo nova domena direktno preusmerila na njegovo domeno peterkos.com ne pomeni kaj dosti.

Vsi vemo, da je internet velik pojem in www strani prav tako. V želji, da uspemo "prilezti" čim višje je potrebno vedno več pridnega dela in promocije.

Če želi, da bi mu to kaj pomagalo, mora tam postaviti tudi vsaj eno stran z dobro tekstovno vsebino (kaj več na naslovu: pisanje-spletne-strani.slohost.net/). Potem pa v tekstu dodati pomembne besede z povezavami (linki) na njegovo spletno stran (na tiste strani-podstrani, ki so povezave z besedo ali besedno zvezo).

Glede vsebine še na stvar. POZOR: tekst ne sme biti kopiran iz katerih drugih spletnih strani (Če bo kopiran potem to google-bot kaznuje in izključi stran iz iskalnika za pol leta).

Pravzaprav če ima človek dovolj želje, potrpljenja in obvlada koliko-toliko računalništvo obstaja še več načinov promocije z različnimi SEO tehnikami - ena je npr. tudi ustvarjanje bloga in objavljanje člankov ter izdelati povezave na svoje strani.

Toliko od mene s strežnika slohost.net in seveda pozdravljen celoten svet (World).

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Please comment only about this page - links are allowed!!